HackShield
HackShield: Future Cyber Heroes

Episode 3 - Wat is nieuw?

  Administrator   Thursday April 11, 2019 - 13:47:29   0

Toen we Episode 3 van HackShield aan het maken waren, zijn er verschillende kinderen op het hoofdkantoor van HackShield langskomen om de game te testen. Zij mochten de game vast spelen en ons vertellen wat ze er van vonden zodat wij de game konden verbeteren. 

Veel kinderen vertelden ons dat ze het 'lopen' in de game vervelend vonden. Daarom hebben we dat aangepast. Je hoeft nu niet meer stapje voor stapje te klikken, maar als je klikt op de plek waar je naartoe wilt loop je er automatisch heen. 

HackShield Shop

Vanaf Episode 3 kun je shoppen in de (virtuele) HackShield shop! Heb je zin om je karakter eens iets anders aan te trekken? Ga dan naar de shop en koop iets leuks! Maar bedenk wel altijd of je hier eigenlijk wel genoeg geld voor hebt. Zie je Richy (de wolf) ergens staan? Als je op hem klikt kun je de nieuwste items in de shop zien. Hij koopt ook graag iets van je terug, handig als je geld nodig hebt!

Zou je liever andere spullen in de shop terug willen zien? Laat het ons dan vooral weten! Een berichtje naar ons hoeft trouwens niet alleen over spullen uit de shop te gaan. Heb je iets anders leuks te vertellen, een leuk idee of kom je ergens niet uit? Dan mag je hier ook altijd een berichtje over sturen. 

Money Block en Kleptobots

Nieuw in Episode 3 zijn de Money Blocks en de Kleptobots. Money Blocks zijn stukken geld die in de overschrijving zijn blijven hangen. Deze moet jij verzamelen om al het geld terug te storten op de HackShield rekening. Maar je bent niet de enige die achter de Money Blocks aanzit. Ook de Kleptobots willen ze graag hebben en gaan het je erg moeilijk maken. Denk dus goed na over hoe jij de Kleptobots voor kunt blijven en eerder bij de Money Blocks bent dan zij!

Vorige
Terug
Volgende