HackShield
HackShield: Future Cyber Heroes

Episode 2 - Hack de Hacker

  Administrator   Thursday April 11, 2019 - 13:36:38   0

"Yes! Gelukt!" André klapt zijn laptop dicht en kijkt tevreden. Het boek met tips tegen hackers is af. En ook HackShield is klaar om gelanceerd te worden. André heeft met behulp van Rickey, de broer van Sanne, en een paar van zijn vrienden een heel gaaf spel gemaakt waarin de spelers een kwaadaardige hacker moeten opsporen. Zo heeft hij toch nog iets voor Sanne kunnen doen. En wat nog veel belangrijker is, als iedereen HackShield speelt worden andere kinderen hopelijk geen slachtoffer van hackers! 

HackShield lijkt een groot succes te worden. Zo groot, dat een investeerder 500.000 euro wil doneren. Maar dan is er een probleem. Sanne en André hebben namelijk een datalek. De investeerder heeft heel duidelijk gezegd dat hij het geld pas wil overmaken als het lek gedicht is. Hoe moeten Sanne en André dit oplossen? 

Episode 2 wordt momenteel in een nieuw jasje gestoken en is binnenkort weer te spelen! Heb je een account aangemaakt? Dan krijg je van ons bericht als Episode 1 en 2 weer te spelen zijn. Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan zodat ook jij deze nieuwsbrief ontvangt! 

Vorige
Terug
Volgende