HackShield
HackShield: Future Cyber Heroes

Episode 1 - HackShield

  Administrator   Thursday April 11, 2019 - 13:37:41   0

Sanne is een paar dagen niet op school geweest. Als ze er weer is, is André heel blij om haar te zien. Hij vindt haar het leukste meisje van de klas, ook al heeft hij dat nog nooit aan iemand durven vertellen. Maar is er iets aan de hand met Sanne? Ze ziet er heel ongelukkig uit en loopt met hangende schouders de klas in. 

"Hé Sanne, ga je weer je shirtje omhoog doen?" hoort André opeens iemand roepen. Sanne verkrampt en André kijkt wie het riep. Joeri natuurlijk, de grootste pestkop. En Joeri gaat nog even door. "Hoe gaat het met je hacker, Sanne? Heeft je pappie hem al opgespoord? Je vader zit toch bij de politie?"

Pff, dit is toch het ergste wat je je kunt voorstellen? Dat iedereen op school je foto's kan zien, je privéfoto's die niet bedoeld zijn voor anderen. Sanne en André besluiten in actie te komen. Ze willen anderen waarschuwen voor de gevaren van internet en strijden tegen cybercriminaliteit. Daarom hebben ze HackShield opgericht. Tijdens een speciale persconferentie vertellen ze wat er precies gebeurd is, wat HackShield is en waarom ze HackShield hebben opgericht. 

Heb je de persconferentie gemist of wil je hem nog een keer zien? Kijk hem dan hier terug: 

https://youtu.be/-ekMcO8E_qU

Episode 1 wordt momenteel in een nieuw jasje gestoken en is binnenkort weer te spelen! Heb je een account aangemaakt? Dan krijg je van ons bericht als Episode 1 en 2 weer te spelen zijn. Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan zodat ook jij deze nieuwsbrief ontvangt! 

Vorige
Terug
Volgende